همچنین برقکار حرفهای ساختمان میبایست توانایی عیبیابی و تعمیر مشکلات به وجود آمده در برق ساختمان را داشته باشد.
علاوه بر مهارتهای ذکرشده برقکار ساختمان میبایست فردی دقیق بوده و از اصول و دستورالعملهای ایمنی در کار آشنا بوده و آنها را رعایت کند، بهطور مثال کفش و کلاه ایمنی داشته باشد. چرا که شغل برقکاری ساختمان شغلی حساس است که کوتاهی و بیتوجهی به اصول ایمنی کار خطرات بسیاری را به همراه خواهد آورد.
معرفی شغل نصاب دوربین مداربسته:
شغل نصاب دوربین مداربسته یکی از دیگر مشاغل فنی بازار است که امروزه با توجه به افزایش تقاضا برای نصب دوربینهای مداربسته جهت ایمنی بیشتر در ساختمآنها موردتوجه قرار گرفته است.
نصاب حرفهای دوربین مداربسته میبایست توانایی و مهارت لازم در نصب انواع سیستمهای دوربین مداربسته آنالوگ، تحت شبکه، اچدی، توانایی کابلکشی، داکت کشی، سوکت زدن و نصب انواع BNC، نصب دستگاه ضبط تصویر، مهارت و تخصص در انتقال تصویر به کامپیوتر و موبایل و ... را داشته باشد.
چگونه برقکار حرفهای شویم؟
برقکار حرفهای میبایست توانایی و مهارت در نصب انواع سیستمهای حفاظتی و امنیتی مانند اعلام حریق، دزدگیر، دوربین مداربسته و ... را داشته و تونایی سیمکشی، فیوزبندی، پلاک خوانی، نصب کلیدهای تک پل و دوپل نقشهکشی برق ساختمان و غیره را داشته باشد.
از آنجایی که این مهارتها بسیاری تخصصی میباشد بنابراین لازمه موفقیت در این شغل دستیابی به این مهارتها میباشد و بهترین راه برای کسب این تخصصها بدون شک گذراندن دورههای آموزشی برق ساختمان در آموزشگاهی معتبر است.
آموزشگاهی که دوره برق ساختمان را بهصورت کاملا عملی و پروژه محور برگزار کرده و صفرتا صد برقکشی ساختمان و نصب انواع سیستمهای حفاظتی و امنیتی را آموزش دهد.
امروزه آموزشگاههای متعددی دوره برق ساختمان را برگزار مینماید، اما متاسفانه تعداد اندکی از آنها این دوره را بهصورت کاملا عملی و باهدف ورود کارآموزان برق به بازار کار برق ساختمان برگزار میکند.